Tjänster

Konstsmide

Jannebergs Smide bevarar traditionen av genuint svenskt hantverk med konstsmide i egen smedja. Alla våra konsthantverk värms utan undantag med hjälp av koleldad ässja och bearbetas på städ.

Smide

Läs mer...

Industrimontage

Jannebergs Smide är ledande inom industrimontage och levererar kvalificerade tekniska lösningar inom montage, service och underhåll till industri och offentlig sektor. Genom vår välkända höga tekniska kompetens är Jannebergs Smide en av de snabbast växande leverantörerna i Sverige inom segmentet industrimontage.

Läs mer...

Legotillverkning

Med precision och yrkesskicklighet förverkligar Jannebergs Smide din ritning, oavsett om det gäller smide, gjutjärn eller rostfritt stål. Ni kan alltid känna er trygga med vår legotillverkning både när det gäller enkla detaljer och komplexa sammansatta färdiga produkter.

Läs mer...

Personaluthyrning

Vår välkända förmåga att snabbt finna kompetent personal är en viktig del av vår framgång. Vi har lång och gedigen erfarenhet av personaluthyrning vilket borgar för att ni alltid får rätt kompetens.

Med Jannebergs Smide som samarbetspartner kan ni tryggt fokusera på kärnverksamheten och låta oss sköta bemanningen.

Läs mer...

Traditionellt Smide

Förmågan att smida var en viktig kunskap i det gamla bondesamhället, men också en viktig del av vår industriella utveckling. Jannebergs Smide för traditionen vidare in i det moderna industri- och IT-samhället.

Referenser

  • Karlshamns Församling
  • Karlshamns Museum
  • Karlshamns Kommun
  • Lövestad Församling

Läs mer...